Ydelser ved Simplexx

Vi tager os af din bogføring og dit regnskab

Ydelser

Pålidelig digital bogføring

Uanset størrelsen på din virksomhed er det vigtigt, at du får bogført dine bilag løbende og korrekt. Det sørger vi for hos Simplexx.

Læs mere her »

Digitalisering af dit regnskab

Hos Simplex tilbyder vi rådgivning om digitalisering af dit regnskabsmateriale, så det er i overensstemmelse med den nye bogføringslov.
Læs mere her »

Årsregnskab til mindre virksomheder

Hos Simplexx hjælper vi dig med at få dit årsregnskab på plads til tiden og sørger for, at det er nøjagtigt og omhyggeligt udført.
Læs mere her »

Simpel
bogføring

Vi bogfører dine bilag i dit økonomisystem og hjælper dig med at optimere arbejdsgange og udgifter.

Simpel
økonomistyring

Vi holder styr på dine regnskaber og administrerer din økonomi og dine budgetter. Vi holder dig selvfølgelig altid opdateret med de nyeste tal.

Simpel lønadministration

Vi holder styr på lønsedler og sikrer, at dine medarbejdere modtager deres løn til tiden.

Rådgivning du kan bruge til noget

Det er vores mål at skabe den bedste og mest simple økonomistyring af din virksomhed, der har optimering og digitalisering for øje, så din arbejdsgang bliver fuldt optimeret.

Debitoropfølgning

Simplexx kan hjælpe dig med at sende rykkere og give dig løbende overblik over manglende betalinger fra dine kunder. Vi sørger for, at du får betaling for det arbejde, du udfører.

Budget

Simplexx kan hjælpe dig med at lave budget, ligesom vi kan hjælpe dig at få et konkret overblik over dit budget. Det gør vi ved løbende at sende opdateringer og opfølgning på budgettet.

Indberetninger

Simplexx hjælper dig med både momsindberetninger, lønsumsafgift, indberetninger til Intrastat og Danmarks Statistik. Vi tager os af indberetningerne, så du kan bruge tiden på din forretning.

Procesoptimering

Simplexx finder den rigtige løsning på bogføring til dig. Vi sørger for, at du har præcis det, du skal bruge – hverken mere eller mindre – så din bogføring bliver så simpel og relevant som muligt.

Kontakt
SIMPLEXX

Få tid til det du er bedst til.

Skal vi hjælpe dig med dit regnskab og økonomistyring?
Send os en besked via formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.