Digitalisering af dit regnskab

Simplexx er din partner på digitaliseringsrejsen

Nyt lovkrav om digitalisering

Digital omstilling bliver mere og mere vigtig for virksomheder – også indenfor regnskab og bogføring. Med reglerne i den nye bogføringslov stilles der krav om, at virksomheder med en omsætning over 300.000 kroner opbevarer deres regnskabsmateriale digitalt. Kort fortalt skal du nu overgå til digital bogføring, hvis du ikke allerede har sat gang i en digitalisering af dit regnskabssystem.

Hos Simplex tilbyder vi rådgivning om digitalisering af dit regnskabsmateriale, så det er i overensstemmelse med den nye bogføringslov. Uanset om du skal skifte fra et regnskabssystem til et andet; om du skal igennem en digitalisering dine fysiske bilag; eller om du går fra bogføring i Excel-ark til et bogføringssystem, er vi her for at hjælpe dig med overgangen til digital bogføring – så du kan være sikker på, at det overholder den nye regnskabslov.

Speciale i regnskabssystemer

Hos Simplexx er vi et team af eksperter, der hver især er specialiserede i digital bogføring og en lang række regnskabsprogrammer. Det har skabt en bred viden, som ruster os til at rådgive dig, så du får lige netop det regnskabssystem og de tilføjelser, der passer til din virksomheds unikke behov, og som er i overensstemmelse med den nye bogføringslov – uden at betale for mere, end du har brug for.

Vores mål er at optimere processen, så du hverken får for meget eller for lidt. Vi skaber en skræddersyet løsning, som gør det simpelt for dig, at komme i gang med digital bogføring og den nye regnskabslov. Med Simplexx kan du trygt overlade den komplekse opgave med digitalisering til os, og i stedet fokusere på det, der skaber bedst værdi for din virksomhed.

Din bogføringspartner

Vi tror på simplicitet og effektivitet, og Simplexx er sat i verden for at gøre din finansielle styring overskuelig og stressfri. Derfor kan du med Simplexx som din digitale bogføringspartner fokusere på at drive og vækste din virksomhed, mens vi tager os af de komplekse detaljer som eksempelvis den nye regnskabslov og digitalisering af bilag – og gør bogføringen simpel og håndterlig for dig.

Vi stræber altid efter at være tilgængelige og opmærksomme i ethvert samarbejde, og derfor vil du blive tilknyttet et fast konsulentteam,  så der altid er mindst én på arbejde med indgående kendskab til din økonomi, når du har brug for hjælp og sparring. 

Få snakken i dag

Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at navigere i den nye bogføringslov, digitalisering af bilag og implementering af digital bogføring.  Hos Simplexx er vi her nemlig for at hjælpe dig med at gøre din bogføring mere effektiv og problemfri.

Miriam Lund Rahbek

Miriam Lund Rahbek

Ring og hør mere om hvordan Simplexx kan hjælpe dig.

Kontakt
SIMPLEXX

Få tid til det du er bedst til.

Skal vi hjælpe dig med dit regnskab og økonomistyring?
Send os en besked via formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.