Pålidelig digital bogføring

Simplexx er din “eksterne regnskabsafdeling”

Tid er penge

Hos Simplexx ved vi godt, hvor vigtig en ressource tid er for en virksomhed. Derfor er det vores primære opgave, at frigøre dig fra bogføring som administrativ opgave, så du kan fokusere på dine kunder og din kerneforretning. Helt simpelt – lad Simplexx stå for dit bogholderi digitalt, så du kan bruge dine ressourcer, der hvor de skaber mest værdi for din forretning.

Et solidt økonomisk grundlag

Uanset størrelsen på din virksomhed er det vigtigt at få bogført bilag løbende og korrekt. Det sørger vi for hos Simplexx. Samtidig sikrer vores erfarne team sig, at din bogføring bliver håndteret effektivt og præcist, i det regnskabsprogram du allerede bruger.

Fordelen ved løbende bogføring er, at du altid har fuldt økonomisk grundlag for at tage de rigtige beslutninger i din virksomhed. Når Simplexx hjælper dig med bogføring, ved du altid hvor dine penge befinder sig, og om du har udestående tilgode hos dine kunder.

Din bogføringspartner

Vi tror på simplicitet og effektivitet, og Simplexx er sat i verden for at gøre din finansielle styring overskuelig og stressfri. Derfor kan du med Simplexx som din bogføringspartner fokusere på at drive og vækste din virksomhed, mens vi tager os af de komplekse detaljer og gør bogføringen simpel og håndterlig for dig.

Vi stræber altid efter at være tilgængelige og opmærksomme i ethvert samarbejde, og derfor vil du blive tilknyttet et fast konsulentteam,  så der altid er mindst én på arbejde med indgående kendskab til din økonomi, når du har brug for hjælp og sparring. 

Få snakken i dag

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en mere simpel og effektiv økonomisk fremtid.

Miriam Lund Rahbek

Miriam Lund Rahbek

Ring og hør mere om hvordan Simplexx kan hjælpe dig.

Kontakt
SIMPLEXX

Få tid til det du er bedst til.

Skal vi hjælpe dig med dit regnskab og økonomistyring?
Send os en besked via formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.