Årsregnskab til mindre virksomheder

Lad Simplexx stå for dit
årsregnskab

Revisor eller ej?

En revisor kan være en dyr fornøjelse for små virksomheder – og ofte har du slet ikke brug en revisor, når du skal udarbejde dit årsregnskab. Hvis din bank ikke stiller krav om revisorstempel, og du hverken har lån eller kassekredit i din virksomhed, så vil en revisor være unødvendig omkostning for din virksomhed i forbindelse med dit årsregnskab.

Årsregnskab – simpelt og til tiden

Hos Simplexx hjælper vi dig med at få dit årsregnskab på plads til tiden og sørger for, at det er nøjagtigt og omhyggeligt udført. Vi har en bred viden indenfor økonomistyring og årsregnskab. Vi gør proceduren simpel for dig, mens vi står for at navigere de komplekse regler, samtidig med at alle frister bliver overholdt.

Vores team sikrer sig altid, at dit årsregnskab er fyldt med de nødvendige detaljer og informationer, så du undgår bøvlet og den administrative byrde. På den måde kan du fokusere på det, du er bedst til nemlig dine kunder og din kerneforretning.

Din bogføringspartner

Vi tror på simplicitet og effektivitet, og Simplexx er sat i verden for at gøre din finansielle styring overskuelig og stressfri. Derfor kan du med Simplexx som din bogføringspartner fokusere på at drive og vækste din virksomhed, mens vi tager os af de komplekse detaljer og gør bogføringen simpel og håndterlig for dig.

Vi stræber efter altid at være tilgængelige og opmærksomme i ethvert samarbejde, og derfor vil du blive tilknyttet et fast konsulentteam,  så der altid er mindst én på arbejde med indgående kendskab til din økonomi, når du har brug for hjælp og sparring – også med dit årsregnskab.

Få snakken i dag

Kontakt Simplexx i dag for hjælp vedrørende dit årsregnskab, så sørger vi for, at det bliver lavet korrekt og til tiden uden unødvendige omkostninger og stress.

Miriam Lund Rahbek

Miriam Lund Rahbek

Ring og hør mere om hvordan Simplexx kan hjælpe dig.

Kontakt
SIMPLEXX

Få tid til det du er bedst til.

Skal vi hjælpe dig med dit regnskab og økonomistyring?
Send os en besked via formularen. Vi ser frem til at høre fra dig.